Long DENSA Test (only for smart people)

Long DENSA test — only for smart people

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President’s Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Here are the Answers: (No peeking!)

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

Answer: Johnny, of course.

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: None. There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President’s Name in 1975?

Answer: Same as is it now – Donald Trump

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD

1) You can’t count your hair.

2) You can’t wash your eyes with soap.

3) You can’t breathe through your nose when your tongue is out.

Put your tongue back in your mouth, you silly person.

Ten (10) Things I know about you.

1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can’t say the letter ”P” without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it, too.

10) You are probably going to send this to see who else falls for it.

Extra Credit-

SEE IF YOU CAN FIGURE OUT WHAT THESE SEVEN WORDS ALL HAVE IN COMMON?

1. Banana

2. Dresser

3. Grammar

4. Potato

5. Revive

6. Uneven

7. Assess

Give it another try.

Look at each word carefully. You’ll kick yourself when you discover the answer.

REMEMBER I ONLY SENT THIS TO MY SMART FRIENDS – NOW DON’T LET ME DOWN

No, it is not that they all have at least 2 double letters.

Answer is below!

Answer:
In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word!

Related Posts

Uncovering the Ancient Mystery: The Farmer’s Extraordinary Discovery

Jose Antonio Nieves, a farmer from Buenos Aires, made a remarkable discovery that shook his quiet neighborhood and amazed scientists around the world. While taking a stroll…

If you see this in your yard, do not break it under any circumstances. It saves lives!

Purslane, commonly seen as a weed, is actually a valuable discovery in gardening and nutrition. Its juicy leaves and stems not only provide health advantages but also…

Parent’s devastating decision – forced to pull the plug on 13-year-old daughter after sleepover horror

Andrea and Paul Haynes appeared on *A Current Affair* to share the heartbreaking story of their daughter, Esra, who died at 13 from chroming, a lethal social…

Martha Stewart, 81, makes ‘historic’ debut as cover girl for Sports Illustrated Swimsuit Issue

On the cover of the renowned Swimsuit Issue, the lifestyle expert made her Sports Illustrated debut. Three other cover models appeared in the 2023 issue: Megan Fox,…

TikToker Claims She Is “Suing” Her Parents For Giving Birth To Her Without Consent

She gained a lot of attention when she posted a video where she said she wants to take legal action against her parents because they had her…

6 Celebrity Duos Who Look Totally Different at the Same Age

This contrast showcases the individuality of each star. It also highlights how beauty standards have drastically changed over the last 50 years. From the classic charm of…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *